Selecteer een pagina

IN VIER STAPPEN
NAAR JOUW ONTWERP

​Een goed ontworpen interieur: je herkent het meteen. Het is doordacht, het werkt voor je en het is comfortabel. Maar hoe kom je tot het perfecte interieurconcept voor jouw ruimte, kantoor of project?

IK TREK GRAAG MET JE OP IN VIER STAPPEN

Een goed gesprek
Omdat écht elk ontwerp maatwerk is, begint een opdracht met een goed gesprek. We hebben het over de wensen, de ideeën de functionaliteit en uitstraling. Dit is ook het moment waarop we het proces doornemen en een globale planning maken. Zo weet je van start tot einde van het proces waar je aan toe bent. Alle afspraken vind je terug in de offerte die hierop volgt.

Ontwerp
Is de offerte akkoord? Dan klim ik in het potlood en maak ik een eerste ontwerp. Voor jou het moment waarop je op papier al kunt zien hoe je interieur eruit kan komen te zien.

Inkleuren
Zijn de hoofdlijnen van het ontwerp helemaal naar wens? Dan gaan we een stap verder en komen de materialen en kleuren aan bod. Die hebben we grotendeels al bepaald bij het ontwerp. Nu komt het dus op finetuning aan. Alle kleuren en materialen, maar ook alle maatwerktekeningen, vloer- en lichtplannen, meubellijsten etc. werk ik voor je uit. Daarnaast vraag ik offertes aan en maak ik de begroting. Een fase waarin alles samenkomt!

Realisatie
Het papierwerk is gedaan en het werk op de ‘werkvloer’ gaat nu echt van start. Ik zorg ervoor dat alle betrokkenen op het juiste moment klaar staan, dat ze duidelijk gebriefd worden en ik houd de planning haarscherp in de gaten. Gaat er iets anders dan gepland? Dan zorg ik ervoor dat het hele proces gestroomlijnd blijft. Ook de begroting houd ik in het vizier. Hoewel ik je alles uit handen neem, zorg ik ervoor dat je volledig op de hoogte bent van het verloop.

Anke Boelens Interieurvormgeving

Gasthuisdijk 7
7946 KK Wanneperveen

BTW NL001415707B48

Telefoon

0641365001