Perspectief

Perspectief, een Arbo- en verzuimorganisatie uit Harderwijk wilden in hun nieuwe kantoorpand een transparante indeling . Met deze wens in het achterhoofd  hebben we ervoor gekozen om in het hart van het gebouw een plek te creëren voor het ontmoeten met cliënten, maar juist ook voor het onderling ontmoeten. Op de 1e verdieping is dit vertaald in een roze verbindende “draad” met daarin een overlegtreinstel, een discussie tribune, statafels en een vergadertafel. Zo is er voor iedereen een geborgen plekje in dit transparante gebouw.
Op de begane grond is in het middengebied een wachtruimte gemaakt waar men  cliënten/relaties tevens kan ontmoeten, verdeeld in drie zones door een transparant gordijn. De zwarte hoogglans vleugel komt goed van pas als de ruimte wordt omgetoverd voor recepties en bijeenkomsten.

« back to Projecten